Екипът на "ГЮЗЕЛ БОЯ КИМИЯ САНАЙИ ВЕ ТИДЖАРЕТ" ООД реши да пренесе четиринадесет годишния си опит в строителния сектор, в производството на интериорни и фасадни продукти с марката ПОЛИЛАЙН. Поехме по този път с намереннието да станем една от водещите фирми в Турция и чужбина, в производството на интериорни корнизи и фасадни декорации от полистирен. Производството на интериорните корнизи се извършва чрез изрязването на блокове от XPS с висока плътност със CNC машини, а производството на фасадните декорации се осъществява отново чрез изрязване на блокове от XPS с висока плътност със CNC машини, които в последствие се покриват със специално гипсово покритие в облицоваща машина. ​Започнахме да работим вярвайки, че производството на висококачествени продукти минава през използването на висококачествени суровини и нови технологии. Затова внимателно избрахме доставчиците си, инвестирахме в изграждането на напълно автоматизирана система и обрудване с висок производствен капацитет в модерен производствен комплекс, разположен в промишлената зона на кв. Кемал паша в гр. Измир Р. Турция.

Със силата и доверието, което черпим от - вас нашите клиенти, се надяваме да заемем първото място с качеството си в сектора, така както бе това и през годините.

Убедени, че от определящо значение за успеха е, да бъдеш в крак с времето, като използваш винаги високи технологии и да си винаги крачка напред от другите, си поставяме си за цел, да разкрасим пространствата около вас. 


ПРОДУКТИ


Профили от гипсокартон
Завеси и летви
Декоративни профили
Eps профили
Светлинни ленти
Профили с рустикални канали
Интериорни декоративни профили
Таванни плоскости
Корнизни профили 
Подпрозоречни профили
Линейни профили

Декоративни линейни профили
Линейни профили от Eps с индиректно осветление
Фасадни панели
Арки
Сводове
Ъглови камъни
Колони,капители и бази
Декоративни подпори и орнаменти
Ключови камъни 
Облицоване с декоративни модели имитиращи дърво

Yavaşlar Group